Hidroizolacija in toplotna izolacija

HIDROIZOLACIJA Izdelujemo več vrst hidroizolacij. Največ se uporabljajo bitumenski trakovi, vse več pa tudi cementna hidroizolacija (npr, Mapelastic, Hidrozan…), predvsem na balkonih in terasah.

Hidroizolacija Ker je trenutni trend ogrevanja z nizko toplotnimi sistemi, smo se povezali z priznanimi mojstri stojnih inštalacij, s katerimi smo poiskali skupne rešitve. Zato znamo izdelati tlak na vse vrste talnega ogrevanja in zagotoviti najboljši prenos toplote iz sistema v prostor.Hidroizolacija Staric V sodelovanju z njimi vam lahko pripravimo toplotno izolacijo s stiropor ploščami EPS v stanovanju, kot tudi XPS ploščami v garažah, balkonih in terasah ter prostorih s predvidenimi večjimi obremenitvami tlakov. Hidroizolacija estrihi staric Pravilno vam izdelamo podložni tlak za kamine,  kjer je predviden zalogovnik, in tlak v kopalnici,kjer bo tuš s kanaleto.Hidroizolacije Staroc Ker se pri gradni iščejo rešitve za čim večjo izoliranost objekta, tudi mi dajemo velik poudarek na izdelavo tlaka brez toplotnih mostov.

V izogib kasnejšim težavam Vam pravilno izdelamo izolacijo pod stavbnim pohištvom, vhodnimi vrati, balkoni… Hidroizolacije Staric Za garaže in gospodarske objekte vam ponujamo tlake z delnim posipom Tal m kvarc, ki izboljša uporabno površino in tlake z raznimi premazi.

estrihi

Estrihi staric